Formátum-választás:
Hosszú
Hosszú, példányokkal
MARC
2.
longcutter:
641 K 52
Szerző:
Kiss Dóri
Cím:
Glutén- és laktózmentes alapszakácskönyv / Kiss Dóri ; [fotók Kaszás Gergely]
Dátum:
2021
Megjelenés:
3. kiad. [Budapest] : Boook K., 2021
Típus:
Könyv
Terjedelem:
187 p. : ill. ; 24 cm
ETO jelzet:
641.563(083.12) 616.341-008.6
ISBN:
978-615-5417-35-1 (fűzött) :
Ár:
5490 Ft
Tárgyszavak:
Szakácskönyvek
Diéta
Lisztérzékenység
Gluténmentes receptek
Tejcukor-érzékenység
Laktózmentes receptek
Egyéb nevek:
Kaszás Gergely
Találatok máshol:
Keresés más forrásokban
Borító:
978-615-5417-35-1 (fűzött) :[isbn=9786155417351]
Kedvencek között:
Előjegyzés
Lelőhely
Téma
Egyéb tematikus jelzet
Jelzet
Évszám
Kötet
Státusz
Előjegyz.
Mellékletek
Szanda felnőttrészleg kölcsönözhető állomány
641 K 52
Kölcsönözhető
0
0
Előző
Következő
Corvina könyvtári katalógus v10.1.21-SNAPSHOT
© 2024
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.